ď»?!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Skedesvamp symptomer - generel information om Skedesvamp
Skedesvamp

Skedesvamp symptomer - generel information om SkedesvampSkedesvamp kommer af gærsvampen Candida. Det er en mikroskopisk parasitlignende mikroorganisme, som lever naturligt i vores kroppe. Specielt fundet i fordøjelses systemet. Det er altså en mikroorganisme som vi har brug for, sålænge det er under kontrol. Men, en masse forskellige faktorer kan få Candida svampen til at vokse uhæmmet, og det kan afføde problemer, blandt andet i skeden hos kvinden.

Der kan være mange årsager til at svampen pludseligt tager overhånd, og hos kvinder kan brugen af p-piller have en negativ indvirkning. Men også stress, stramtsiddende tøj og brug af for kraftig sæbe eller i forlængelse af en antibiotika kur, kan forstyrre den relativt sarte balance som kroppen er i, og sætte gang i en svampe produktion som hurtigt kommer ud af kontrol.

Har du fået skedesvamp, så vil du kunne konstatere det ved at du begynder at få et hvidt, grynet udflod, som ikke lugter. Det behøver ikke være store mængder, men hvis infektionen har bredt sig til skedeåbningen, så vil du opleve rødme, svie og måske endda smerte ved berøring. Kønslæberne vil også være hævede.

Symptomerne er dog ikke entydige, da der kan være mange andre grunde til både rødme og svie samt udflod, så det er vigtigt at man konsulterer en læge for den endelige diagnose, hvis du ikke allerede har prøvet at lide af det før, og kender til det. Skedesvamp er ikke en sex sygdom.

Følger der symptomer som smerte når du tisser, sår eller blister på kønslæber, mavesmerter og feber, smerte når du tisser, ildelugtende udflåd, eller du har lidt af svampe infektion mere end 2 gange indenfor det sidste halve år, så skal du kontakte lægen. Det er også vigtigt, hvis du er diabetiker. Der kan være mange årsager til ovenstående symptomer, og for at sikre den rette behandling, så er det vigtigt fra start at få stillet den rigtige diagnose.


Del dine erfaringer om: Skedesvamp
Annoncer:
Skedesvamp


 
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø